Annonse


Sjokk for telenorledelsen

– Dette er et sjokk, konstaterer informasjonssjef Jan Kristensen i Telenor Bedrift. – Avgjørelsen ble kunngjort på et utvidet ledermøte torsdag kveld og kom som lyn fra klar himmel på ledelsen

Kone i Sverige
Daniel oppgir selv familiære grunner som en av forklaringene på at han nå velger å flytte tilbake til Sverige. Da han tok jobben Norge var det meningen at kona skulle flytte etter. Dette har imidlertid ikke skjedd, og Johannesson har hele tiden pendlet mellom Oslo og Stockholm.

Daniel Johannesson tiltrådte formelt stillingen som leder for Telenor Bedrift 1. juni i år etter at Martin Furuseth forlot toppjobben og dro til VIAG Telekom i Tyskland.

Forståelse
Konserndirektør i Telenor, Fredrik Baksaas, beklager Johannesons avgjørelse, men uttrykker samtidig forståelse for at familiesituasjonen har bidratt til en slik beslutning. Johanneson vil forsette i jobben frem til han overtar som toppsjef i Statens Järnvägar 21. februar, og telenorledelsen går umiddelbart i gang med å finne hans etterfølger.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse