Hopp til navigasjon Hopp til innhold

IIS 4.0 like rundt hjørnet

OSLO: Den nye versjonen av Internet Information Server vil bli lansert i løpet av et par uker, sier kilder som står Microsoft nær til InternetWeek.

Selv om Microsoft avsanner ryktene og sier at Internet Information Server 4.0 (IIS 4.0) først kommer ved årsskiftet, påstår InterWeeks kilder hardnakket at Microsofts nye nettserver er like rundt hjørnet. IIS 4.0 blir å finne i NT 4.0 Option Pack, og vil senere bli integrert i Windows NT 5.0.

Fjernpublisering
IIS 4.0 vil bli tett integrert med Transaction Server. IIS 4.0 omfatter dessuten Microsoft Certificate Server for autentisering, og søkemaskinen Index Server. I tillegg blir IIS 4.0 utstyrt med Site Server Express som måler antall hits på nettsidene, samt verktøy som gjør nettverksansvarlige i stand til å fjernpublisere informasjon på nettet.
Annonse