Annonse


30 år for nettpedofile

16 medlemmer i den såkalte «Orkideklubben» har vært gransket av det amerikanske politiet siden juli i fjor. Klubben skal ha hatt medlemmer i ni amerikanske delstater og fra Finland, Australia og Kanada. Flere dommer når det gjelder de 16 medlemmene av klubben vil falle med det første.


Ronald Riva, (38) fra Greenfield, California fikk 30 år. David Tank, (35)fra Cheney, Washington fik 19 år og 7 måneder, mens Christopher Saemisch, (38), fra Lawrence i Kansas fikk 11 år.


Overgrep i sanntid
I følge dommen har de tre misbrukt barn som har vært ti år og yngre, og spredd bilder av misbruk over Internett og på video. Anklagerne sa at dette er det første tilfellet de kjenner til hvor misbruk av barn er gjort tilgjengelig for andre i sanntid.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse