Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Svensk sjef i Global One

OSLO: Svenske Mats Düring (39) blir overraskende ny administrerende direktør for Global One Norge. Tidligere har selskapet meldt at Global Ones sjef i Finland – Magnus Lund- skal overta sjefsjobben.

Düring, Mats
– Selskapet så min ansettelse som en bedre løsning. Lund måtte ha delt sin tid mellom Norge og Finland. Jeg kan konsentrere meg 100 prosent om det norske markedet, sier Mats Düring.

Fra Paris
Düring kommer fra Global Ones internasjonale virksomhet, og flytter fra stillingen som nestsjef i avdelingen Voice Engineering i Paris. Han har eksamen i teoretisk fysikk og matematikk fra Universitetet i Uppsala, og startet sin yrkeskarriere hos Ericsson.

I 1991 begynte han i Tele2 med ansvar for forretnings- og produktutvikling. Fra 1993 til 1996 var han nettverkssjef i UniSource, en av Global Ones største konkurrenter.

Nye lanseringer
– Global One skal utvikle seg til å bli en av de ledende aktører i Norge som tilbyder av internasjonale tele- og datatjenester på bedriftsmarkedet. For å lykkes skal vi nå gå gjennom hele vår virksomhet, varsler Düring. Dette kan også bety at Global One innen kort tid vil komme med nye lanseringer i Norge.

Global One er et samarbeid mellom France Telecom, Deutsche Telecom og amerikanske Sprint. Selskapet ble etablert i Norge i 1990, og selger internasjonale telekommunikasjons-tjenester til multinasjonale bedrifter. Selskapet tilbyr et globalt IT-nettverk, basert på egne svitsjer, bredbåndslinjer og linjer som selskapet leier av nasjonale teleoperatører.

Annonse
Stikkord: Mobil