Annonse


Raskeste Gigabit!

Digital har allerede en solid produktfamilie under Gigaswitch-navnet: FDDI, ATM og IP-svitsjing er allerede lansert. Og nå kommer et produkt tilpasset Gigabit Ethernet, hvor man får tilgjengelig inntil 24 Gigabit Ethernet-porter, 120 Fast Ethernet-porter (10/100 autosense) og 60 fiberbaserte Fast Ethernet-porter.

Maksimal ytelse
– Det siste medlemmet i Gigaswitch-familien er et svar på våre kunders krav om maksimal ytelse og interoperabilitet, sa Bob Rennick, leder for Digitals Network Product Business da den nye svitsjen ble lansert her på Interop i Paris.

Rennick hevdet også at svitsjen er den raskteste i sin klasse. – Vi har her utviklet et produkt som støtter multi-nivå og multiprotokoll svitsjing, inkludert svitsjing på nivå 3 med en hastighet på inntil 10 millioner pakker pr sekund.

Grafisk administrasjon
Svitsjen er basert på et chassis med 7 kortplasser, hvorav 6 er tilgjengelige for brukerne. Ved hjelp av Digitals administrasjonsprogram clearVISN er det mulig å konfigurere utgangene og foreta andre tilpasninger, samt opprette virtuelle arbeidsgrupper fra en Windows- eller Unix-basert arbeidsstasjon.

Gigaswitch Ethernet vil være tilgjengelig tidlig neste år til pris som starter på omlag 125 000 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse