Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Talestyrt GSM-nett

OSLO: Ericsson vil i nær fremtid kunne tilby stemmeaktivert GSM-nett. Da kan du som kunde bare si navnet eller nummeret til den du vil ringe til, og telefonen din ringer mottakeren uten at du rører en knapp.

For å få til den nye tjenesten har Ericsson inngått en avtale med selskapene Brite og Vokalis som er ledende spesialister innen stemmeprosessering.

Alt styrt av tale
Sammen med Ericsson skal de to selskapene arbeide med å integrere stemmeaktiverte tjenester i Ericssons løsninger for GSM-operatører.

Ericsson regner også med at de skal kunne tilby andre og mer avanserte tjenester for talestyring. Et eksempel er å viderekoble telefonen ved å si: Jeg er i et møte frem til klokka 15.00, viderekoble alle innkommende samtaler til mobiltelefonen.
Annonse
Stikkord: Mobil