Annonse


Tekstmeldinger eksploderer

– Vi kunne notere oss for 678 tusen tekstmeldinger i annet kvartal i 1997, og syntes det var strålende. Dette tallet har økt med ytterligere to millioner i tredje kvartal. Da ble det sendt 2.655.206 SMS-meldinger, sier Munthe til Dagens Telecom.

Bedrifter
– Vi har hatt et godt salg i hele perioden, både når det gjelder bedrifter og på privatmarkedet. Og vi er opptatt av å ha en høy markedsandel i kroner og øre, ikke i å sette navnet på nye brukere i telefonkatalogen, sier han.

Netcom gjør krav på å ha en omsetning for hver kunde på 401 kroner per måned og hevder at «den ærede konkurrenten» Telenor har en omsetning på omlag 310 kroner per kunde per måned.

Internasjonalt
Fra tredje kvartal 1996 til samme periode i år kunne Netcom melde om en økning på 106 prosent når det gjelder dataoverføringer. I minutter tilsvarer det en økning fra 276 tusen til 567 tusen. Finske Nokia hevder at 30 prosent av teletrafikken om få år vil gå til datatjenester.

Annonse
Når det gjelder fakstjenester hadde Netcom en økning på 55 prosent til 42 tusen minutter, og den internasjonale trafikken hadde en økning på 112 prosent til 6.984 tusen minutter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse