Annonse


Gratis lokaltelefon om ti år?

Direktør Svein Skårdal i Telenor Bedrift kom med denne spådommen på et lunsjmøte i Stavanger Næringsforening fredag. Der fortalte han de frammøtte hvordan Telenor skal møte konkurransen fra andre operatører når telemonopolet avvikles ved nyttår.

70 prosent
Skårdal regner det som realistisk at Telenor vil sitte igjen med 70 prosent av markedet når det åpnes, melder Stavanger Aftenblad.

Skårdal uttalte at Telenor i alle fall har planer om å tjene de viktigste kronene sine andre steder enn på tellerskrittene i framtiden. Derfor har han ikke noe i mot at lokale tellerskritt faller bort innen ti år.

Engstelig for kapasiteten.
Skårdal føyde imidlertid til at han har forståelse for at de som driver nettene er redd for kapasiteten, og at dersom den sprenges vil det gå ut over alle.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse