Annonse


WorldCom bygger Europa-nett

Det nye nettverket skal binde sammen selskapets eksisterende nettverk i europeiske byer og vil bidra til å styrke WorldComs posisjon på det europeiske markedet.

Selskapet er i dag USAs fjerde største linjeoperatør, men vil bli nest størst dersom oppkjøpet av MCI går i orden. WorldCom har budt 30 millirader dollar (220 milliarder kroner) for MCI.

Før årsskiftet
Deler av det nye nettverket skal være operativt allerede før årsskiftet. Det skal binde sammen WorldComs eksisterende nettverk i London, Amsterdam, Frankfurt, Brussel og Paris.

Det vil omfatte et landbasert nettverk på kontinentet, samt et undersjøisk mellom Storbritannia og Nederland, og mellom Storbritannia og Frankrike.

Annonse
Først
Ifølge en melding som ble sendt fra Paris torsdag, er WorldCom den første av de nye teleoperatørene i Europa som kan tilby et pan-europeisk nettverk.

Til nå har WordCom fått godkjenning for å bygge opp nettverk som tilbyr nasjonale og internasjonale tele-tjenester i Storbritannia, Tyskland, Frankrike og Sverige. Ifølge meldingen vil selskapet raskt knytte opp flere land.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse