Annonse


TV-8 med Norgesplaner

Den nye kommersielle nyhets- og finans-kanalen åpnet sine sendinger torsdag med et stort nyhetsshow. TV-8 eies av det svenske børsnoterte finansselskapet Ratos, som først fremst er kjent for sine investeringer innen industriselskaper, og ikke fra mediebransjen.

Nordisk CNN ?
Direktør Hans Linder i TV-8 opplyser til Dagens Telecom at de hittil har inngått samarbeide med det internasjonale nyhetsbyrået WTN, men ikke med nyhetskanaler som CNN eller NBC News.

– Vi er åpne for og ser frem til å samarbeide med alle nyhetsmedia i Skandinavia, sier Linder, som ikke helt liker sammenligningen med CNN.

– Vi søker ikke å bli en svensk eller nordisk kopi av CNN. Vi ønsker heller å få utviklet vårt produkt til å bli et naturlig førstevalg for finansiell informasjon fra Norden og det nordiske markedet, avslutter direktør Linder.

Annonse
Også Internettavis
TV-8 er også i ferd med å lage en finansavis på Internett. Trolig vil den bli helt reklamefinansiert, men dette er enda ikke avgjort. Det er mulig man for enkelte av tilbudene også vil kreve en abonnementsavgift. Ifølge Lindman, vil det ta noe tid før internettjenesten er på lufta.

Norgesplaner
Linder forteller at det foreligger planer fra moderselskapets side, om etablering av en søsterkanal i Norge.

– Tidspunktet for en eventuell Norgesetablering er det imidlertid for tidlig å si noe om i dag, mener direktør Linder.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse