Annonse


Microsoft kjøper kabeloperatør

Microsoft forhandler med Tele-Communications, i følge The Wall Street Journal og Los Angeles Times. Et oppkjøp kan gjøre det mulig for teleselskapet å levere høyhastighets Internettforbindelser og tilgang til hundrevis av fjernsynskanaler.

Samles om standard
Påstanden er at en avtale vil gi Tele-Communications nødvendig programvare. Samtidig skal Microsoft skyte inn mellom en halv og en milliard dollar, melder Los Angeles Times. Microsoft forsøker også å overtale mediegiganten Time Warner, som er USAs nest største kabeloperatør til å bruke Microsofts programvare.

Inn i stua
Microsoft ønsker ikke å kommentere ryktene. Men et oppkjøp vil uansett falle inn under selskapets strategi. Talsmenn for selskapet har tidligere uttalt at det «å fylle dagligrommene» med forbrukerelektronikk, særskilt fjernsyn, vil være viktig for hvordan selskapet vil utvikle seg på lang sikt, melder Associated Press.

Microsoft har tidligere i år investert nær en milliard i Comcast Corporation, som er USA fjerde største kabelselskap.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse