Annonse


IT-forsikring med bonus

– Våre analyser konkluderer med at en bedrifts IT-kostnader kan reduseres til 75 prosent i løpet av fire år dersom nettverket følges opp riktig i perioden, sier viseadm. direktør Lars Hagen i ComputerLand.

Kritisk faktor
– Datanettverket utgjør i stigende grad en kritisk faktor i de fleste bedrifters daglige drift. En nettverksstans gir innen få minutter store konsekvenser for de ansattes produktivitet og dermed for bedriften evne til å levere, sier Hagen.

Forsikringsordningen skal oppmuntre bedriftene til å gjennomføre forebyggende tiltak. Servicepolisen tilpasses det enkelte foretak, og Hagen mener at selskapene vil oppleve mindre nettverksproblemer og reduserte kostnader ved å følge avtalen i polisen.

Serviceavtale i forkledning?
Servicepolisen sikrer først og fremst at en konsulent søker etter problemer og foreslår utbedringer. Polisen inngås per serverenhet og dekker serveren med fast tilknyttede komponenter, operativsystem og backupsystem.

Årlig kontroll av installasjonen inngår i beredskapspolisen fra Computerland.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse