Annonse


Nyeste nytt på Lyd & Bilde

– Elektronikkmessen Lyd & Bilde ’97 skal være en opplevelsesmesse for både bransjen og hele familien. Her får alle muligheter til å prøve produktene selv, og oppleve hvordan utviklingen innen forbrukerelektronikk kan forandre hverdagen, sier informasjonssjef Erik Andersen i bransjeutstillingen Lyd & Bilde ’97 til Dagens Telecom.

Nytt mobilnett
– På messen blir det blant annet demonstrert det nye mobiltelefonsystemet DCS-1800 og nye produkter og tjenester knyttet til ISDN, sier Andersen.

Mobiloperatørene Telenor Mobil og NetCom er på plass sammen med flere mobiltelefonleverandører som Nokia, Ericsson, Sony og Philips.

Mye radio og TV
Dagens Telecom var på en liten messerunde på åpningsdagen. Utstillingen byr på mye radio og TV, men også mobil-, tele-, og satellittkommunikasjon er bredt representert.

Annonse
Telenor CTV er på plass for å vise digitale TV-sendinger fra satellitt, og Canal Digital viser sine digitale tv-kanaler.

Internett-TV
Internett-TV for surf i sofakroken demonsterers på Lyd & Bilde ’97, dette ble også vist på Funkausstellung i Berlin tidligere i høst.

Lyd & Bilde messen har også egen Internettcafé for besøkende som trenger en surfepause fra alle nyhetene.

Milliardbutikk
Årlig blir det omsatt lyd- og bildeprodukter for omlag 4,4 milliarder kroner i Norge. Totalomsetningen i Norge ligger på rundt 13 milliarder kroner, og da er blant annet ikke service, tilbehør, programvare tatt med i regnestykket.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse