Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny runde for Tele2/Telenor

OSLO: Tele2 og Morten Neeb (bildet) og er nå igjen i reelle forhandlinger med Telenor om samtrafikk, etter at Post- og teletilsynet har meglet mellom partene.

Arkivfoto
Neeb leder Tele2s samtrafikkforhandlinger med Telenor. Uenighet om hvilke regler som skulle gjelde for konfidensialitet gjorde at forhandlingene ble forsinket. Nå foreligger imidlertid forhandlingspremisser som begge partene kan godta.

Ny megling i desember
Partene er nå innstilt på fortgang i forhandlingene, melder Telenor. Selskapene er enige om ikke å gi kommentarer om de pågående samtrafikkforhandlingene. Er det ikke oppnådd enighet innen midten av desember, kan Post- og teletilsynet igjen komme inn som megler.

Nye aktører i telemarkedet må etter nyttår ha gjensidig samtrafikkavtaler, slik at alle skal kunne ringe alle, uansett hvilken operatør de er kunde hos. Det er blant betingelsene for den samtrafikken partene nå forhandler om.
Annonse
Stikkord: Mobil