Annonse


Taust i Global One

Overstyring fra hovedkontoret i Brussel skal i følge ukeavisen Telecom Revy være en viktig årsak til at de tre topplederne i Global One i Norge på under et halvår forlater selskapet. Styreformann Don Parker ønsker ikke å kommentere situasjonen som er oppstått.

Vakuum
Situasjonen kan nærmest beskrives som et vakuum. Først sluttet adm. direktør Stein Erik Larsen, deretter salgsdirektør John Kolsvik og nå konstituert direktør Mette Håkonsen.

Halvhjertet
Mange spør seg nå hva Global One vil i Norge. Både Telia og Tele2 har markert seg med kraftige investeringer i Norge for å ta opp konkurransen mot Telenor. Global Ones innsats synes halvhjertet og sped i sammenligning, og spørsmålet blir ikke mindre aktuelt etter den lederflukten selskapet nå opplever.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse