Annonse


Mobiltema på Lyd & bilde ’97

– Mobilutstyr og mobilkommunikasjon er blitt mye mer utbredt i Norge siden forrige gang Lyd & Bilde ble arrangert. Vi vil derfor fokusere på dette med en egen temadag for telekommunikasjon og mobiltelefoner, sier informasjonssjef Erik Andersen i bransjeutstillingen Lyd & Bilde ’97 til Dagens Telecom.

Teleoperatører til stede
Både NetCom og Telenor Mobil skal ha egne stands på Lyd & Bilde ’97. Blant mobilprodusentene finner vi kjente navn som Ericsson, Nokia og Sony som ventes å vise sine nyeste produkter.

Dect og trådløse telefoner blir også vist, men mobiltelefoner og telekommunikasjon er bare noen av temaene som blir vist på messen. Alle sider ved utviklingen av forbrukerelektronikk innen lyd, bilde, tele, data og multimedia blir presentert.

Fra Berlin
De fleste store nyhetene fra Funkausstellung i Berlin tidligere i høst, vil også bli vist på Lyd & Bilde ’97, opplyser Andersen til Dagens Telecom.

Forrige Lyd & Bilde-messe ble arrangert i 1993 og hadde mer enn 60.000 besøkende.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse