Annonse


Hermansen slått av «undersått»

Inntekten til Telenors konsernsjef Tormod Hermansen blir nærmest småpenger sammenlignet med hva adm. direktør for Telenor Venture, Rune Rinnan, står oppført med på årets skatteliste.

Med en inntekt på hele 4,4 millioner kroner tjener Rinnan nesten tre ganger så mye som sin sjef.

Høy bonus
Rinnans oppgave er å investere i selskaper han mener har potensiale. Ifølge Dagens Næringsliv skyldes Rinnans høye inntekt at han har inngått en avtale om «bonus» basert på verdiøkningen i selskapene han har investert i.

Kraftig verdiøkning
Telenor Venture har investert i over 30 selskaper. De 150 millioner kronene eierne i sin tid satset, har på få år økt i verdi til over en milliard kroner som følge av Rinnans disposisjoner, melder Dagens Næringsliv.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse