Annonse


Ericsson i japansk gigantprosjekt

Senteret skal særlig utvikle tjenester og multimedia for såkalte tredje generasjons trådløse system. Særlig gjelder dette bredbånds CDMA og det japanske PDC-nettet.

Både internasjonale og nasjonale selskap holder til i forskningsparken Yokosuka, som skal åpnes offisielt 16 oktober. Ericsson selv starter med 50 forskere i utgangspunktet, men tallet kan etterhvert bli til 500.

Viktig marked
– Japan er ett av verdens foregangsland når det gjelder utviklingen av kommunikasjonsteknologi. Landet er også ett av Ericssons viktigste marked. Forskningssenteret bekrefter hvor viktig vi mener det japanske markedet er, sier Morgan Bengtsson, som er President i Nippon Ericsson.

Ericsson samarbeider fra før av med de japanske operatørene NTT DoCoMo og Japan Telecom om å utvikle tredje generasjons trådløs teknologi, heter det i en melding fra selskapet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse