Hopp til navigasjon Hopp til innhold

53 millioner på nettet

OSLO: I september var det over 50 millioner Internett-brukere i verden, ifølge en undersøkelse av det amerikanske konsulentfirmaet International Data Corp (IDC).

I september var det 53,3 millioner Internett-brukere over hele verden. Av disse brukte 44,2 millioner World Wide Web, mens resten bare brukte e-post.

30 prosent oppkoplet
IDC antar at antall Internett-brukere vil stige til 60 millioner i løpet av året, en økning på 26 millioner i forhold til siste årsskifte. IDC regner også med at 30 prosent av alle verdens PCer vil være oppkoplet i løpet av året.

200 mill. nettsider
Antall nettsider har økt fra 72 millioner sider i desember i fjor, til 200 millioner sider forrige måned. IDC tror at årets netthandel vil overstige 70 millioner kroner. Bare en tredjedel av denne omsetningen er privat handel.
Annonse