Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Full infoflyt for everkene

OSLO: Norske everk, og dermed norske forbrukere skal nå få nyte godt av samarbeids- og forhandleravtalen som er undertegnet mellom Sysdeco GIS og Powel Data.

De to selskapene har de senere årene samarbeidet om integreringen av produktene Netbas og Tellus NetGIS. Nå vil selskapene med sin erfaring innen henholdsvis el-sektoren og geografiske informasjonssystemer fremstå som en samlet enhet, opplyser de i en felles melding.

Informasjonsflyt
Selskapene tilbyr et fleksibelt verktøy gjennom databasen som gir direkte tilgang til konsesjoner, eierforhold og andre vitale parametre. Den integrerte løsningen er til nå tatt i bruk av 14 everk.

Systemet er bygget for å kunne ivareta den totale informasjonsflyten i everket og er ment å skulle effektivisere arbeidsoppgaver og rutiner. For eksempel vil det kunne benyttes til konsekvensanalyser, planlegging og lokalisering av feil.
Annonse