Annonse


Knallsalg for Dell

Salgsutviklingen for Dells nettbutikk har mildt sagt vært tilfredsstillende i 1997. I første kvartal i år omsatte den for 7 millioner om dagen. Andre kvartal ble omsetningen fordoblet. I tredje kvartal ble den tredoblet. Det er hyggelige tall for Michael Dell som nå blir kopiert av alle de store PC-produsentene. Alle vil selge direkte og produsere etter bestilling.

Pentium II til 14.000 kr
En av Dells konkurrenter er den amerikanske PC-produsenten Gateway 2000. Mandag lanserte Gateway en PC med Intel Pentium II-prosessor til 1999 dollar (14.000 kroner). PCen er utstyrt med Pentium II 233-MHz, 32MB SDRAM, 2 GB harddisk, 24x CD-ROM, 17-tommers skjerm, modem og programmer. Fram mot jul blir det kanskje enda billigere?

Legg ned Apple
I følge Michael Dell bestiller en tredjedel av privatkjøperne PCer via Dells nettbutikk.

Foranledningen til intervjuet med Reuters, var mandagens sterke utspill på et seminar i regi av Gartner Group: Da Dell ble spurt hva han mente Apple burde gjøre, svarte han at de burde legge ned selskapet og gi aksjonærene pengene tilbake!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse