Annonse


Forlater Telenor Mobil

– Vi ønsker å bygge opp et PR-byrå med opp mot 10 ansatte i løpet av 1998. Og det er klart vi med vår erfaring fra Telenor har ambisjoner om å yte service for kunder i telebransjen. Det er med blandete følelser jeg forlater Telenor Mobil, sier Berly Lund Grønning som arbeidet i Tine før hun kom til Telenor Mobil for tre år siden.

Alt-i-ett
– Noe av det som har tiltrukket meg med å starte et PR-byrå som dette er Dinamo-Gruppens ambisjoner om et totalkundekonsept med både reklame, sponsing og informasjon. Min erfaring er at store seriøse bedrifter trenger helhetlig rådgiving og handling, sier Lund Grønning.

for spennende til å takke nei
– Mange vil nok si at det for meg som kvinne å forlate en informasjonsdirektørstilling i en milliardbedrift er dumt. Jeg har tvilt lenge, men funnet at de utfordringer det vil by på å bygge Dinamo PR er for spennende til å takke nei til, sier Lund Grønning. Hun blir daglig leder i PR-byrået og Eng Halvorsen kreativ leder.

Ribbet
Adm. direktør Stig Herbern i Telenor Mobil sitter temmelig ribbet tilbake når de to lederene i informasjonsavdelingen nå slutter. Avdelingen har totalt 4,5 ansatte. Lund Grønning og Eng Halvorsen slutter formelt 1. januar, men vil betjene Telenor Mobil etterpå også dersom de ikke har maktet å skaffe nye koster til da. Og det spørs. Det er iallfall ikke lett å finne dyktige informasjonsdirektører om dagen. Helge Qvigstad sa opp sin infodirektørstilling i slutten av mai og Alcatel har ennå ikke funnet hans etterfølger.

Det er et meget trivelig miljø, men stort arbeidspress som har preget informasjonsavdelingen i Telenor Mobil. De utlyste nylig to infokonsulentstillinger. Lund Grønning og Engh Halvorsen forlater Telenor Mobil med flagget til topps. En fersk undersøkelse nylig viser at deres informasjonsarbeid vurderes meget høyt og best av samtlige Telenor-selskaper.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse