Annonse


Tilbyr gratis surfing

Telenor Nextel og Digilog er først i det norske internettmarkedet med å tilby gratis surfing, forutsatt at man er villig til å motta reklame på dataskjermen. Avhengig av hvor mye reklame du ser, kan du sanke poeng som gir en, to eller tre måneders gratis surfing på nettet.

Systemet fungerer på den måten at det dukker opp et lite ikon hver gang reklame venter. Du kan selv velge når du ønsker å se reklamen og om du vil gå videre til annonsøren eller tilbake til skjermbildet.

Tilpasset reklame
Digilog startet sin virksomhet i mai i år og er et norskeid selskap. For å sanke poeng må du først ha lastet ned programvaren og bli en ‘digilogger’. Reklamen vil være tilpasset dine personlige interesser.

Foreløpig har selskapet en lignende avtale med SAS, slik at digiloggere også kan bruke sine poeng til flybilletter. Det er meningen at oppsamlede poeng etterhvert skal kunne brukes til å betale for en lang rekke varer og tjenester.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse