Annonse


Telia lover lavere priser

Fra årsskiftet vil Telia Norge og 14 andre operatører kunne tilby internasjonal og nasjonal telefoni til alle som har telefon i Norge.

Taster man 1516 foran det norske eller utenlandske telefonnummeret, blir samtalene sendt over Telias nett. Nettet skal, ifølge Telia, selv være et resultat av verdens største telesamarbeid.

Eneste seriøse konkurrent?
Post- og Teletilsynet har nå fordelt nummersett til aktørene på telefoni-markedet i Norge.

Telia Norge, som fikk prefikset 1516, sier i en melding at de er den første seriøse konkurrenten til det nåværende monopolet(!).

Annonse
Adm. direktør Gunnar Evensen tilføyer at Post- og Teletilsynet med fordelingen av dedikerte prefiks i praksis har vist at telemonopolet slutter i Norge 1. januar 1998.

Full tillit til Telenor
Telia regner med at konkurranse også på vanlig telefoni vil gi markedet bedre tjenester og produkter. Dette er en erfaring man allerede har sett fra de områdene som hittil er blitt avmonopolisert.

– Telia vil levere den nye tjenesten når Telenor har implementert løsningen i sitt nett, slik at reell samtrafikk kan utnyttes. Vi har full tillit til at Telenor vil implementere dette i god tid før 1.1.’98, sier Gunnar Evensen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse