Annonse


HiB vil bygge konferansesenter

Det var styreformann Jan Einar Greve i HiB som fortalte dette under åpningen av den internasjonale IT-strategikonferansen i Bergen nylig.

Konferansesenteret vil bli bygget i tilknytning til datablokken og bioteknologiblokken på Marineholmen, og vil få en gulvflate på 10.000-15.000 kvadratmeter. De eksisterende investeringene i høyteknologisenteret utgjør 450 millioner kroner, ifølge styreformannen.

Går bra
HiB-konsernet hadde i fjor driftsinntekter på 39,7 millioner kroner, en vekst på nærmere to millioner sammenlignet med året før.

Driftsmessig går senteret svært bra. Hele 18,4 millioner kroner ble driftsresultatet i fjor. Rentekostnader på hele 17,7 millioner kroner bidro imidlertid til at resultatet før skatt kun utgjorde 4,6 millioner kroner. Dette er imidlertid en pen forbedring sammenlignet med beskjedne 348.000 i 1995.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse