Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Verdens raskeste bærbare

TELEGRAM: Toshiba melder at de nå lanserer verdens raskeste og mest kraftfulle bærbare datamaskin.

Toshiba Tecra 750 CDT
Det er den første bærbare datamaskinen som leveres med en 233 megahertz prosessor med MMX.

«Unik»
– Tecra 750 CDTs unike prosessorkraft slår mange av de stasjonære datamaskinenes, og muliggjør multimediatilpasninger, videokonferansesystem og et bredt tilbud av kommunikasjonsmuligheter, melder Toshiba PC Norge.

– Den utskiftbare harddisken på 4,8 gigabyte og den raskeste CD-spilleren i noen bærbar, 20x, sørger for at programmene har god plass og kjøres effektivt, heter det videre fra selskapet.

Passord
Maskinen veier 3,6 kilo og kommer med en TFT-fargeskjerm på 13,3 tommer. Den har utskiftbar harddisk som gjør det mulig for andre brukere å koble til egne harddisker for å bruke datamaskinen. Den har et innebygget system for individuelle passord som skal gi sikkerhet ved felles bruk.
Annonse