Toshiba Tecra 750 CDT

Annonse


Verdens raskeste bærbare

Toshiba Tecra 750 CDTDet er den første bærbare datamaskinen som leveres med en 233 megahertz prosessor med MMX.

«Unik»
– Tecra 750 CDTs unike prosessorkraft slår mange av de stasjonære datamaskinenes, og muliggjør multimediatilpasninger, videokonferansesystem og et bredt tilbud av kommunikasjonsmuligheter, melder Toshiba PC Norge.

– Den utskiftbare harddisken på 4,8 gigabyte og den raskeste CD-spilleren i noen bærbar, 20x, sørger for at programmene har god plass og kjøres effektivt, heter det videre fra selskapet.

Passord
Maskinen veier 3,6 kilo og kommer med en TFT-fargeskjerm på 13,3 tommer. Den har utskiftbar harddisk som gjør det mulig for andre brukere å koble til egne harddisker for å bruke datamaskinen. Den har et innebygget system for individuelle passord som skal gi sikkerhet ved felles bruk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse