Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Unisys kutter i staben

OSLO: Unisys Norge og adm. direkør Jon Dissen (bildet) vil innen nyttår redusere staben fra 58 til 32 medarbeidere. Dette skyldes at de har lagt om salgsstrategien fra direkte til indirekte salg for Aquanta PC- og Server produkter.

Trond Hegglund
Unisys blir Ingram Micros tredje største partner i Europa noe som fører til betydelig satsning på Aquanta PC- og Server produkter.

Først i Norge
Avtalen som først ble implementert i Norge, innebærer at Unisys flytter sitt fokus fra direkte salg til markedstiltak, opplæring og teknisk støtte til partnerne i den nye salgskanalen, opplyser Dissen i en melding.

ISG berøres ikke
Unisys Information Systems Group (ISG), selskapets konsulent og applikasjons divisjon, fortsetter sin oppbygning og satsning på avissystemer i Norge og berøres ikke av bemanningsreduksjonene, heter det i meldingen.
Annonse