Nokia 550

Annonse


Nokia har verdens minste

Nokia 550Nokia 550 ligner Nokias GSM-telefon 3110 til forveksling både av utseende og størrelse, bortsett fra at NMT-telefonen har flere funksjonstaster. Telefonens strategiske mål er 138 x 47 x 24 mm (LxBxD), og skal være verdens minste NMT-450 telefon.

Lang standby-tid
Den nye Nokia telefonen har opp til fem dagers standby-tid på batteriet, eller en tale tid på opp til 4,5 timer. Men med det utvidede batteriet veier nok telefonen mer enn 182 gram.

Med standardbatteri har Nokia 550 en standby-tid på 42 timer, eller en tale tid på mellom en halv time og en time og tyve minutter. Hvor lang taletid du får avhenger blant annet av dekningsforholdene.

Klar for nye tjenester
Nokia 550 er klargjort for alle nye tjenester innenfor NMT-450 standarden, som for eksempel muligheter for å sende kortmeldinger (SMS). Bruk av de nye NMT-450 pluss-tjenestene er avhengig av at nettoperatøren tilbyr dem.

Dagens Telecom vil i løpet av høsten teste den nye telefonen fra Nokia og se om den holder hva den lover.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse