Tønne, Mona

Annonse


«Fargedisplay» på mobilen

Tønne, MonaSiemens nye mobilbaby skal ta over for sliteren S 4 som var selskapets forrige toppmodell. Etter det Dagens Telecom erfarer vil telefonen uten noen form for subsidier koste i underkant av 4.000 kroner.

Standard størrelse og vekt
De vitale målene på S 10 er 147 x 46 x 27 millimeter. Høyden, inkludert antenne, er 171 mm. Totalvekten med standardbatteri er oppgitt til å være 185 gram.

Ved hjelp av et Li-ion batteri 1.800 mAh er det 600 minutters taletid og 100 timer standbytid. For de som ønsker det, kan telefonen leveres med et såkalt vibrator-batteri som ekstrautstyr.

Tekniske finesser
Både vekt, størrelse og taletid på S 10 er ganske standard sett i lyset av hva konkurrentene Ericsson, Nokia, Motorola og Philips har prestert med sine modeller. Foruten det spesielle displayet er de tekniske finessene som skiller S 10 ut fra den store hopen av mobiltelefoner.

Annonse
Innebygd notisbok
Den funksjonen Dagens Telecom har mest sans for er at man kan spille inn 20 sekunder av samtaler. På denne måten er det lett å bruke mobiltelefonen som «notisbok» i en hastig arbeidsdag.

Egen infoknapp
Vi merker også at telefonboken lett kan nås via en egen hurtigtast. Det er også veldig bra at telefonen er utrustet med en egen informasjonsknapp som gjør det veldig lett å ta i bruk telefonen. Det er bare å trykke på infoknappen så kommer en bra hjelpetekst fram i displayet. I det hele tatt har telefonen en meget raffinert menystyring.

Nesten «fargefjernsyn»
For vi som hadde Sort-hvitt TV i barndommen, men siden har fått «fargefjernsyn» inn på både TV og Internett, er det en befrielse at Siemens har utrustet den nye telefonen med flere tekstfarger i displayet.

Lag svigermor-alarm
En annen litt spesiell funksjon er at det går an å koble ulike ringesignaler og tekstfarger til hvem som ringer. På denne måten kan brukeren lettere se hvem som ringer.

Tenk deg det; Neste gang svigermor ringer uanmeldt vises dette i knallrød skrift i displayet og du kan dermed ta dine forhåndsregler!

Utrustet for fax og data
Telefonen kan selvsagt både sende og motta både fax og data. Siemens S10 kan også leveres med handsfree-løsninger både for bil og bærbar.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse