Annonse


Dual-band fra Ericsson

Både SF 888 og SH 888 tilbyr automatisk frekvensbytte mellom GSM 900 og DCS 1800. Dermed vil man kunne reise fra land til land og skifte frekvenser avhengig av operatør der man er, eller man vil kunne skifte mellom de to frekvensene i de nasjonale operatørenes nettverk.

Det siste vil bli aktuelt i Norge når NetCom og Telenor Mobil får lisens på DCS 1800 og deretter får sine nye nett på luften.

IrDA-utgang
I tillegg har telefonene infrarød forbindelse, basert på IrDA-protokollen, slik at man kan kommunisere trådløst med for eksempel PCer. Og takket være telefonenes innebygde datakort slipper man å koble PCMCIA-kort opp mot PCen når data skal overføres: Det ordner telefonen og IrDA-utgangen.

De to nye telefonene blir tilgjengelige i løpet av første kvartal 1998.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse