Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Apple med NC

OSLO: Apple kommer til å lansere en NC som kjører Apple OS i januar. Den skal være selskapets våpen på et marked som de tror vil vokse.

– En NC kan minske kostnadene ved å eie og drifte maskinene, og vi ser dette som et voksende marked og ønsker ikke å miste markedsandeler, sier visepresident for salg i Apple Computer i Europa Diego Piacentini.

Problemer med Photoshop
– Men vi må avgjøre hvordan vi skal sette opp teknologien. Et problem vil for eksempel være å få Adobes Photoshop til å fungere. Jeg kan vanskelig se for meg at all prosesseringen her kan skje sentralt, sier Piacentini til Dagens Telecom.

Lanseres på nyåret
I følge MacWeek skal maskinen lanseres på Macworld i San Francisco i januar.

Apple satser på sitt kjernemarked i kreative bransjer og på universiteter og andre skoler.
Annonse