arkiv

Annonse


50.000 har ISDN Basis

arkivTelenor Privat har ennå ikke helt bestemt seg for hvordan de skal markere milepelen når kunde nr 50 000 bestiller sitt ISDN Basis-abonnement.

Ingen kampanje
Håkon Dyrnes, som er produktsjef for ISDN Basis hos Telenor Privat, avkrefter at har planer om en storslått kampanje:

– Det er fortsatt ventetid på ISDN-installasjoner. Kampanjen må vente til leveranseproblemene er løst.

Dobbeltlinjen består
Telenor Privat har hatt mange problemer med dobbeltlinjen? Når forsvinner den?
– Dobbeltlinjen har resultert i mange problemer og mye feilretting, men vi har ikke sagt at den skal forsvinne. Med ren ISDN ville vi sluppet problemene. Men fordi ISDN-telefonene har vært så dyre, har vi vært nødt til å tilby dobbeltlinje som lar kundene bruke analoge apparater, sier Håkon Dyrnes.

Annonse
Billigere ISDN-telefoner…
Dyrnes vil fortsatt tilby dobbeltlinje, men vil samtidig gjøre det mer attraktivt å velge ren ISDN. – Så vi kan vente dyrere dobbeltlinje, eller et rimeligere tilbud på ISDN?
– Noe slikt er ikke bestemt, sier Dyrnes som heller vil få kundene til å velge ren ISDN ved å tilby mye rimeligere ISDN-telefoner.

…og terminaladaptere
På det norske markedet finnes det ISDN-telefoner med analogt uttak som overflødiggjør dobbeltlinje: – De koster fortsatt for mye, sier Håkon Dyrnes. – Alternativet er terminaladaptere. Jeg er overbevist om at både adapterene og ISDN-telefonene snart vil falle kraftig i pris. Når vi får orden på leveransesituasjonen og tilrettelegger forholdene slik at vi slipper å rette så mange feil, skal nok dette gå slik vi ønsker.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse