Annonse


Solgte 50.000 av Mac 8

Lanseringen av Mac OS 8 ventes om kort tid i resten av Europa.

Selv om Apple til neste år kommer med første versjon av et nytt operativsystem, som går under kodenavnet Rhapsody, så satser de på fortsatt å utvikle Mac OS. Overskuelig framtid betyr i denne sammenheng tre år.

Etterlengtet
– Apples nye operativsystem Mac OS 8 ble godt mottatt i Frankrike. Vi hadde et salg som kan sammenlignes med mottakelsen av Windows95, og har bare brukt en brøkdel til markedsføring, sier Diego Piacentini, som er visepresident for salg i Apple Computer i Europa.

Han lover fortsatte oppgraderinger av systemet og varsler muligheten for at Mac OS 9 kommer til neste år.

Annonse
Rhapsody og Mac
– Kundene har ventet på en oppgradering, og Apple kommer til å satse på to operativsystemer i årene fremover.

– Apple har et operativsystem som er i minoritet, og kommer fortsatt til å ha det, sier Piacentini, og tilføyer: – Men det er 20 millioner innstallerte system av Mac OS, og Windows NT er i dag langt etter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse