Annonse


Miks TV og Internett

Med denne nye programvaren for NC-produsenten NCI som Oracle og Netscape sammen eier, kan du ha Internett i en liten rute på skjermen og der for eksempel motta nyheter via push-teknologi samtidig som du på resten av skjermen ser et TV-program. Eller du kan gjøre det omvendt. Ha TV-bildene i en liten rute og bruke hoveddelen av TV-skjermen til nettsurfing.

Nettverket brøt sammen
Forøvrig fikk Larry Ellison store problemer da han under Oracle Open World skulle demonstrere Network Computing i praksis. Aldri før har så mange NCer vært knyttet opp i et nettverk. Og da Ellison skulle demonstrere det hele for flere tusen mennesker, brøt nettet sammen og to av demonstrasjonene feilet.

Fiasko for Ellison
Den ellers så verbale Larry Ellison måtte bare innrømme at dette var en fiasko og selvsagt en liten ripe i lakken for NC-konseptet uansett hva det nå var som førte til problemene.

Første dag under Oracle Open World var ikke flere hundre NCer tilgjengelig for publikum på grunn av serverproblemer.

Annonse

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse