Jobs, Steve

Annonse


Apple tilbake i solen

Jobs, SteveEt av de store problemene Larry Ellison har i sitt NC-korstog er at ingen dominerende PC-produsenter har kastet seg over konseptet og varslet produksjon av NCer. Hvis Ellisons spådommer slår til, vil det i år 2000 være 15 millioner NCer ute i markedet. Og om så er, skulle man tro at PC-produsentene kjenner sin besøkelsestid.

Har ikke startet produksjon
Men verken Compaq eller Dell har for eksempel så langt sagt at de vil starte produksjon. Compag har akseptert konseptet, men valgt Microsofts versjon og varslet at de vil produsere NetPCer.

Begge de to stilte ut under Orcales-seansen i Los Angeles, men fokuserte da på sin evne til å kjøre Oracles databaser på servere.

Råskryt av Steve Jobs
– Steve Jobs var mannen bak Macens uovertrufne brukergrensesnitt, bak bruken av mus og pek og klikkfilosofien. En mann som Andy Grove i Intel karakteriserer Steve Jobs som den mannen han beunderer mest i dataindustrien.

Annonse
– Jeg for min del vil si at Apple med Steve Jobs i ledelsen i ti uker er bedre enn Apple uten Steve Jobs i 10 år, sa Oracle-sjefen Larry Ellison på pressekonferansen. Han sitter som bekjent i styret for Apple og er en god venn av Steve Jobs.

Hvor mye Apple-aksjene har steget siden denne uttalelsen til Larry Ellison ved 16-tida tirsdag får leseren selv sjekke…..

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse