Annonse


Munnkurv i ARK

Årsaken til suspensjonen skal ifølge konsernsjef Jan-Erik Standahl være en svært positiv nyhet for konsernet. Nyheten ventes å bli bekjentgjort i løpet av denne uken, opplyser Oslo Børs til Dagens Telecom.

Spekulasjoner
Det spekuleres i at IT-giganten SUN har besluttet å kjøpe Skrivervik Data, som ligger inn under ARK-konsernet. Skrivervik Data har eneagentur på SUN-maskiner i Norge.

Andre rykter går ut på at ARK er i ferd med å kjøpe opp en konkurrent. Dagens Næringsliv har nevnt både Merkantildata, Fellesdata, EDB ASA og svenske WM-data som mulige fusjonskandidater.

Styremøte i Skrivervik
Konsernsjef Jan-Erik Standahl var mandag ikke tilgjengelig, og ledelsen i Skrivervik Data er i styremøte hele dagen. Styremøtet ventes å vare utover mandag kveld, opplyser en ansatt som Dagens Telecom har vært i kontakt med.

Siden ARK-konsernet er registrert på børsen må alle nyheter gis til Oslo Børs før de offentliggjøres. Alle i selskapene under ARK-konsernet har fått munnkurv, og den eneste kommentaren som gis er «ingen kommentar».

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse