Joramo, Arne.gif

Annonse


Gigantmarked for Smartboks

Joramo, Arne.gifHovedårsaken til at vi har tro på PCTVnet er at de har en rekke angrepspunkter inn på et enormt vekstmarked. For det første Intranett-markedet – det raskest voksende markedet innen IT.

Det er åpenbart at her kan en bedrift knytte opp sine medarbeidere når de er hjemme til en pris som samlet er under halvparten av dagens. Det er uhyre atrraktivt for mange. For det andre er nettopp denne kombinerte PCen, TVen og smartboksen ideell for skolebruk.

De tusen hjem
For det tredje er det nettopp denne type teknologi som kan slå ann i de tusen hjem. Det er de som anslår at det er 700.000 – 1 million sannsynlige hjemmekunder for Internett i Norge bare i løpet av 2-3 år.

For det fjerde – dette er første generasjon IT-sentral i hjemmet som gjør at du også via den samme boksen kan styre alarmer og strømforbruk.

Annonse
Nettopp multifunksjons-konseptet og flerbruksmulighetene er det som skiller PCTVnets produkt fra de fleste andre prosjektene på dette markedet. Vi skal heller ikke glemme at den lave inngangsprisen – trolig 3500 kroner – vil gjøre det mulig å utbre Internett-teknologi på markeder som Øst-Europa og 3.verden.

Trenger et verdensfirma
Lisensiering ute og egenproduksjon hjemme tror vi er en riktig markedstilnæring for PCTVnet. Lykkes de først å få et par verdensfirma til å starte produksjonen, kan dette få virkelig store dimensjoner.

De trenger et Nokia eller Sony i ryggen for å lykkes internasjonalt. På egne bein vil de ikke ha nubbtjangs til å bygge et verdensomspennende markedsapparat. PCTVnet har riktig timing. De har en fornuftig markedsstrategi. Hvis produktet holder hva det ved første øyekast lover, kan dette bli en ny norsk IT-suksess. Og det trenger vi. Det er langt mellom dem.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse