lotus intranet

Annonse


Frysetørret intranett

lotus intranet– Det finnes ingen konkurrerende løsninger som er så lett å ta i bruk som denne løsningen, sa Jorulf Beitland, nordisk teknologisjef hos Lotus, da han mandag lanserte og demonstrerte en installasjon av Lotus Intranett Starter Pack. Installasjonen var nærmest ubegripelig enkel og begivenhetsløs!

Klar til bruk
– Starter Pack er en komplett pakke hvor vi i utgangspunktet har valgt innstillinger som tilfredsstiller de flestes behov, sa Beitland. Lotus Intranett Starter Pack kombinerer Lotus Domino og Lotus Notes, med klienter for både Notes, Netscape Navigator og Microsoft Internet Explorer.

Fem brukere – eller flere
Små og mellomstore bedrifter er målgruppe for startpakken som inneholder en Domino nettserver for Windows NT og fem Notes-klienter. Løsningen kan imidlertid skaleres opp til flere tusen brukere. Bedrifter kan også åpne intranettet for kunder og leverandører, og lage ekstranett.

Det meste på plass
Startpakken består av tolv applikasjoner som grovt sett kan inndeles i fem grupper:

Annonse
E-post, gjøremål, avtalekalender, Katalog over ansatte og kunder, Diskusjonsforum, Dokumentarkiv og Bibliotek med skjemaer for reiseregninger etc.

Bygg videre
Applikasjonene kan utvides med egenutviklede eller ferdigprogrammerte applikasjoner, som f.eks. en applikasjonen for datatelefoni som Cinet har utviklet.

Lotus Intranett Starter Pack koster 16.000 kroner med 5 Notes-klienter. Nettaksess koster i tillegg 350 kroner per klient, og tilleggslisenser 850 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse