Skjermdump

Annonse


Følg Whitbread på nettet

SkjermdumpDet er Compaq-selskapet Tandem Computers som er hovedsponsor for datasystemene under Whitbread-regattaen. Tandem har sponset regattaens nettside, og forsynt båtene, regatta-ledelsen, resultattjenesten, mediasentrene og cybercaféene med avbruddssikker teknologi.

Hodekameraer
Tandem har utstyrt alle regattabåtene med bærbare datamaskiner fra Compaq, digitale følere og digitale kameraer. Noen kameraer er festet til mastene, men også mannskapet er utstyrt med hodekameraer for å gi levende skildringer av livet ombord.

Nettserver med NT-klynge
Hver sjette time blir bilder, video, lyd og andre data overført via satellitt til en Tandem Integrity S4000-server hos regattaledelsen, og deretter gjort tilgjengelig på Whitbreads nettside som blir drevet av to Tandem NonStop Himalaya-nettservere med Windows NT-klyngeteknologi.

Cybercaféer i havnene
En nettserver står i Southampton, England, og en annen i Cupertino, California. På nettsiden kan du se hvordan Kvaerner Innovation ligger an i racet, lese e-post fra Knut Frostad, se bilder og video, eller leke ”cyberseiler” i en virtuell regatta med andre nettsurfere. I hver eneste havn Whitbread-båtene besøker, installerer Tandem et mediasenter for journalistene og en cybercafé for andre besøkende.

Nettsidene finner du på: www.whitbread.org

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse