NOKIA Ringo.gif

Annonse


Nokia Ringo er best i test

NOKIA Ringo.gifNMT-900 telefonene er rimeligere enn NMT-450 telefonene, men også her er det store prisforskjeller.

Ringo billigst
Prisene varierer mellom 700 kroner for Nokia Ringo og 3.680 kroner for Benefon Beta. Ringo er minst avansert av de tre NMT-900 telefonene vi har testet, mens Benefon Beta er mest teknisk avansert og dyrest.

Testresultatet uavhengig av pris:
1: Nokia Ringo – 292 poeng
2: Benefon Beta – 267 poeng
3: Ericsson NH238 – 257 poeng

Testresultatet med pris:
1: Nokia Ringo – 352 poeng
2: Benefon Beta – 317 poeng
2: Ericsson NH238 – 317 poeng

Annonse
Ni kriterier
Telecom Revy og Dagens Telecoms mobiltest har vurdert ni kriterier for NMT-900 telefonene. Vinneren er telefonen med høyest poengsum sammenlagt. Mange brukere legger vekt på pris, noen på design eller brukervennlighet og atter andre vil ha det teknisk mest avanserte.

Det er dermed ikke sikkert at telefonen som er utropt til vinner er den rette telefonen for deg. Studer våre rangeringer og poenggivninger på hver enkelt telefon for å finne frem til det beste produktet for deg.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse