Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Benefon og Simonsen vant

OSLO: NMT-450 telefonen Simonsen Freeway vinner mobiltesten når både kvalitet og pris vurderes. Benefon Sigma vinner klart når pris ikke tas i betraktning. Her kan du se plasseringen av mobiltelefonene.

SIMONSEN Freeway.gif
Den dyreste telefonen er ikke nødvendigvis den beste. Simonsen Freeway som går seirende ut når pris tas i betraktning, er billigst av de fem NMT-450 telefonene i mobiltesten.

Store prisforskjeller
Prisene varierer mellom 4.900 kroner for Nokia 440 og 11.058 kroner for Benefon Sigma. Ut fra våre testkriterier er faktisk den nest billigste telefonen mest avansert, den dyreste kommer på andre plass.

Benefon Sigma vinner klart når ikke pris tas i betraktning. Blant annet har telefonen bedre standbytid på batteriet og er mindre og lettere enn Simonsen Freeway.

Ni kriterier
Telecom Revy og Dagens Telecoms mobiltest har vurdert ni kriterier for NMT-450 telefonene. Vinneren er telefonen med høyest poengsum sammenlagt. Mange brukere legger vekt på pris, noen på design eller brukervennlighet og atter andre vil ha det teknisk mest avanserte.

Det er dermed ikke sikkert at telefonen som er utropt til vinner er den rette telefonen for deg. Studer våre rangeringer og poenggivninger på hver enkelt telefon for å finne frem til det beste produktet for deg.

Testresultatet uavhengig av pris:
1: Benefon Sigma – 298 poeng
2: Simonsen Freeway – 272 poeng
3: Nokia 450 – 256 poeng
4: Benefon Delta – 243 poeng
5: Nokia 440 – 242 poeng

Testresultatet med pris:
1: Simonsen Freeway – 322 poeng
2: Benefon Sigma – 308 poeng
3: Nokia 450 – 296 poeng
4: Nokia 440 – 292 poeng
5: Benefon Delta – 263 poeng
Annonse
Stikkord: Mobil