Annonse


Cimtec overtas av WM-data

– Cimtec har hatt en sterk utvikling de siste årene, men leverandører innenfor IT-området utvikles mot større enheter med bredere kompetanse. Det kjennes derfor naturlig for Cimtec å tilhøre en av Nordens ledende IT-aktører, sier administrerende direktør og tidligere hovedeier Haavard Lien.

Han venter en fortsatt positiv utvikling for selskap og kunder.

Cimtec er en ledende leverandør innenfor PC og Unix-området. Selskapet oppgir at de omsetter for omlag 400 millioner kroner og har 110 medarbeidere. 60 av disse er på tjenestesiden.

Lignende struktur
I en melding fra WM-data heter det at Cimtec innen struktur, produktsortiment og retning har store likheter med WM-datas tilsvarende enheter i resten av Norden. Dette er WM-data Faci i Finland, WM-data BFC i Danmark og WM-data Owell i Sverige.

WM-data har i dag egen konsulentvirksomhet i Norge med omlag 200 medarbeidere og en omsetning på 170 millioner kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse