Arkivfoto

Annonse


Vil ha betalt for avlytting

ArkivfotoTelenor krever nå 50 millioner kroner årlig for å holde dagens nivå på nød- og sikkerhetstjenester til sjøs, samt kystradioen, melder Aftenposten. Kravet er nylig sendt til Justisdepartementet.

Forsvaret må betale
Telenor ber også om betaling for sine tjenester når det gjelder totalforsvaret. Konsernet vil dessuten ha betaling for kommunikasjonen til og fra Svalbard.

Politiet må betale
Også når det gjelder tjenester som har vært gratis for politiet, vil nå Telenor be om betaling. Dette gjelder for avlyttinger og såkalt telefonkontroll. Totalt er det snakk om en sum på over 100 millioner kroner, melder Aftenposten.

Stortinget har vedtatt at Telenor skal ha betaling for pålagte tjenester etter nyttår, da telemonopolet liberaliseres.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse