Berntzen, Kjetil

Annonse


Panasonic med ny billig-telefon

Berntzen, Kjetil«Verdenslanseringen» av Panasonics billigtelefon vil skje på Kypros kommende mandag i forbindelse med den store internasjonale GSM-konferansen som arrangeres der.

175 gram
G450 vil med standardbatteri veie 175 gram og ha en taletid på 150 til 210 minutter. Standbytiden vil dermed være på 85 timer.

Størrelsen på telefonen er 141 x 46 x 25 mm. Den er dermed helt lik sin forgjenger, G500, men har likevel et noe annet og mere funksjonelt design.

Har muse-tast
Dagens Telecom legger merke til at den nye telefonen er utrustet med en avansert navigasjonstast til menyen. Denne tasten har en såkalt muse-funksjon som er ganske lik den man bruker på PCer.

Annonse
200 timer standby?
Med ekstra stort batteri kan taletiden komme opp i mellom 370 og 501 minutter.

Med den spesielle batteripakken vil telefonen veie hele 250 gram og ha en standbytid på 200 timer.

Solgte 40.000 telefoner
– Vi lanserte forgjengeren G500 i oktober i fjor. Panasonic Norge har solgt hele 40.000 av denne modellen. Derfor har vi stor tro på etterfølgeren, G450, som vi lanserer i morgen, sier produktsjef Ketil Berntzen til Dagens Telecom.

Panasonic har markert seg kraftig på Norbit-messa med en stor og innholdsrik stand.

Likt tilleggsutstyr
Det positive med den nye mobilbabyen til Panasonic er at man kan bruke det samme tilleggsutstyret som på forgjengeren, G500. Likevel kommer selskapet til å komme med en del nytt tilleggsutstyr til begge modellene.

Gjør-det-selv-pakker
Nyheter i tilleggsutstyr er handsfree-sett for bil som brukeren selv kan montere.

Dagens Telecom registrerer også at Panasonic har laget en spesiell lighter-kabel. Denne har en finurlig antenneløsning til for eksempel hyttebruk.

Om kort tid vil også Panasonc komme med et PCMSIA-kort som faktisk har V42-komprimeringsteknikk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse