Arkiv

Annonse


Ny toppkurs for NetCom

ArkivNetCom var dessuten den aksjen som mandag var mest omsatt på Oslo Børs. Omsetningen var på 50 millioner kroner. Børsanalytikerne synes derfor fortsatt å være optimistisk på NetComs vegne.

Franske rykter
Kursoppgangen til Netcom kan også skyldes at det mandag gikk rykter i børsanalytikermiljøet om at France Telecom er i ferd med å kjøpe opp NetCom-aksjer.

Adm. direktør Gert Munthe og flere andre i NetCom-ledelsen tilbakeviste dette mandag ettermiddag. I følge informasjonsdirektør Per Bjørkum i selskapet er aksjonærstrukturen fortsatt svært låst.

Spenning til søknad
Det er også stor spenning i analytikermiljøet til en pressekonferanse som NetCom skal arrangere fredag morgen. Det er da ventet at selskapet vil legge frem sin søknad på DCS 1800-systemet. Dette vil sikkert ikke ha negativ innvirkning på aksjekursen til NetCom.

Annonse


Også oppgang for Visma
Kraftigst kursoppgang på Oslo Børs mandag var det imidlertid i Fointain Oil, Seatem Technology og Visma. Alle gikk opp mellom 6 og 8 prosent, mens Alvern Norway, Stento og Sysdeco falt mest av alle.

Omsatte for én milliard
Totalt ble det omsatt aksjer og grunnfondsbevis på børsen for én milliard kroner, der Norsk Hydro og Kværner stod for omlag 25 prosent av handelen.