Annonse


Rask vekst for GAN Media

Til tross for en levetid som skriver seg bare ett år tilbake i tid, kan GAN Media allerede skilte med krevende kunder som Norsk Hydro, Nasjonalt Læremiddelsenter og Skrivevik Data.
– I dagens media marked ser det ut til at de teknologiske mulighetene har resultert i mye tilfeldig bruk av multimedia og billige visuelle effekter innenfor elektronisk publisering. Vi ønsker å snu dette ved å innta rollen som informasjonsarkitekt, sier markedssjef Conny Mossefin i GAN Media.

Nylansering
En løsning som lanseres på messen er DynaNews Central som er en intelligent agent. Ved hjelp av agenten er det mulig å skreddersy en informasjonspakke ved å definere kilde. Du kan samtidig angi nærmere hvilken kategori du ønsker informasjon om, for eksempel IT eller innenriks nyheter.
Dyna News er basert på Push-teknologi, er moduloppbygd og basert på SQL databaser. Løsningen bruker det siste i objekt-/komponentorientert systemutvikling.

Løsningsbasert
Alle bedriftens løsninger baseres på multi-tier systemarkitektur, standard nettbaserte tjenester og distribuerte komponenter de har utviklet i Java.
Noen av løsningene er utviklet som standardprogrammer eller komponenter som enkelt kan spesialtilpasses.

Dette viser GAN Media:
DynaNews En JAVA og SQL-basert Inter-/Intranettløsning for enkel produksjon og distribusjon av dynamisk informasjon.
InfoSkop som er en hybrid CD-ROM og nettløsning for distribusjon og visning av store mengder informasjon.
SiteExplorer som er en samling Java-komponenter som sørger for enklere informasjonstilgang på nett.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse