Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Rask vekst for GAN Media

OSLO: GAN Media har på litt over ett år vokst til et firma på 13 fast ansatte. Kundegruppen er bedrifter og organisasjoner som har behov for elektronisk publisering, for eksempel på Internett, Intranett, Ekstranett eller CD-ROM.

Til tross for en levetid som skriver seg bare ett år tilbake i tid, kan GAN Media allerede skilte med krevende kunder som Norsk Hydro, Nasjonalt Læremiddelsenter og Skrivevik Data.
– I dagens media marked ser det ut til at de teknologiske mulighetene har resultert i mye tilfeldig bruk av multimedia og billige visuelle effekter innenfor elektronisk publisering. Vi ønsker å snu dette ved å innta rollen som informasjonsarkitekt, sier markedssjef Conny Mossefin i GAN Media.

Nylansering
En løsning som lanseres på messen er DynaNews Central som er en intelligent agent. Ved hjelp av agenten er det mulig å skreddersy en informasjonspakke ved å definere kilde. Du kan samtidig angi nærmere hvilken kategori du ønsker informasjon om, for eksempel IT eller innenriks nyheter.
Dyna News er basert på Push-teknologi, er moduloppbygd og basert på SQL databaser. Løsningen bruker det siste i objekt-/komponentorientert systemutvikling.

Løsningsbasert
Alle bedriftens løsninger baseres på multi-tier systemarkitektur, standard nettbaserte tjenester og distribuerte komponenter de har utviklet i Java.
Noen av løsningene er utviklet som standardprogrammer eller komponenter som enkelt kan spesialtilpasses.

Dette viser GAN Media:
DynaNews En JAVA og SQL-basert Inter-/Intranettløsning for enkel produksjon og distribusjon av dynamisk informasjon.
InfoSkop som er en hybrid CD-ROM og nettløsning for distribusjon og visning av store mengder informasjon.
SiteExplorer som er en samling Java-komponenter som sørger for enklere informasjonstilgang på nett.
Annonse