Rune Wikstøl

Annonse


Les nyhetene fra Norbit-messen!

Rune Wikstøl18 sentrale IT-bedrifter har samlet seg på Norbits største stand. På 800 kvadratmeter skal de vise sin visjon om “Den Nye Verden”. Her skal det ikke bare fokuseres på de tekniske nyvinningene. Hovedvekten skal legges på produktive løsninger for næringslivet.

Blant samarbeidspartnerene finner vi SUN (Skrivervik Data), Telenor Nextel, Oracle, Sybase, Apple, Cisco og Netscape. Dette er et unikt samarbeid i norske IT-verden. Fellesnevnerne er Java og Network Computing.

Siste nytt
Dagens Telecom er representert på Norbit med en rekke journalister. I det øyeblikk en artikkel er skrevet legges den ut på vår nettavis med link til denne siden. Så alt du trenger å gjøre er å bokmerke siden og reloade hver gang du vil oppdatere deg.