Hoff, PerMorten

Annonse


Dette opplever du på Norbit

Hoff, PerMortenDagens Telecom overvar den formelle åpningen, samt pressekonferansen til Kontor- og Datateknisk Forening (KDL).
Konferansen pågår i skrivende stund. Dagens Telecom vil komme tilbake med en artikkel om dette i løpet tirsdag ettermiddag.

– Dette er en fokusert fagmesse med mer begrenset nedslagsfelt, sier generalsekretæren i KDL til Dagens Telecom.

Det er Norges Varemesse i samarbeid med KDL som arrangerer Norbit. At arrangørene satser kraftig på messen er det liten tvil om. Markedsføringen har vært større enn vi kan huske å ha sett for noen annen data- og telemesse i Norge.

Fagmesse
– Norbit er en messe med en tyngre faglig profil enn for eksempel Kontor- og Data og Microdata, som begge har et bredere nedslagsfelt innenfor henholdvis kontor og PC. Derfor er det vel heller tvilsomt om Norbit får flere besøkende enn de 47.000 vi på det mest har hatt på Kontor- og Data. Til gjengjeld kommer nok flere næringslivsfolk, mener Hoff.

Annonse
– Ingenting ville imidlertid glede mer enn om vi når mer enn 47.000 besøkende, sier Per Morten Hoff til Dagens Telecom.

Svak på tele
Norbit er blitt markedsført som en tele- og datamesse. På datasiden er utstillertallet stort, men en lang rekke rene telecom-firmaer er ikke tilstede, og vi ser ingen storsatsing fra Telenor. Kanskje spesielt på mobilsiden er deltakelsen heller beskjeden, selv om et par kjeder og noen leverandører stiller ut.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse