Arkiv

Annonse


Rolig på IT-børsen

ArkivOgså Tandberg Data, som har vært en liten børskomet den siste tiden, opplevde at onsdag det var liten utvikling på børsen. Tanberg Data-aksjen steg bare med én krone og endte på 201 kroner.

Kitron steg
Tidligere Alcatel-eide Kitron, steg onsdag med to kroner på Oslo Børs, og fikk en sluttkurs på 133 kroner.

Super Office gikk onsdag opp med to kroner, og fikk en sluttkurs på 25 små kroner.

Nedgang innen data
Norman Data Defence Systems sank onsdag med én krone og fikk en sluttkurs på bedrøvelige 27 kroner.

Annonse


Aksjene til PC-Systemer Norge falt onsdag med tre kroner og endte på 97 kroner ved børsslutt.

Kortvaring virkning
Kraftig kursoppgang i New York bidro til markert oppgang i det norske markedet umiddelbart etter åpning onsdag formiddag. Men tirsdagens kraftige oppgang fikk kortvarig virkning for det norske aksjemarkedet, melder Oslo Børs.

Svak nedgang
Totalindeksen steg med 0,8 prosent i løpet av 45 minutter, men falt så tilbake og lå de siste timene rundt tirsdagens sluttnivå. Indeksen sluttet på 1.302,44, det er en nedgang på 0,1 prosent dersom vi ser under onsdagen under ett, melder Oslo Børs.

Små endringer
Det er også bare små endringer for de ulike del- og bransjeindeksene. På de store europeiske børsene så man samme åpning som på Oslo Børs, men disse falt ikke like mye tilbake som vår hjemlige børs.

God aktivitet i markedet
Aktiviteten i markedet var onsdag svært god i det aksjer og grunnfondsbevis for til sammen 1.536 millioner kroner byttet eiere. Av dette stod handelen i Norsk Hydro for 156 millioner kroner, melder Oslo Børs.