Annonse


LAN-markedet firedobles

En rapport fra Datamonitor, som kalles «Skalering av Web: Topptid for ATM?» – hevder at verdien av markedet for høyhastighets svitsjeteknologi vil øke fra dagens omlag 25 milliarder til godt over 100 milliarder kroner i år 2001.

I rapporten hevdes det også at et raskt voksende marked for Gigabit Ethernet-svitsjer alene vil være verdt nesten 12 milliarder kroner i år 2001.

Kapasitetsbehovet øker
Datamonitor sier i en melding at rapporten setter lys på hovedtrekk i dagens utvikling, og peker på hvordan raskere overføringshastighet og dedikert båndbredde for nettverksbrukere vil fortsette med å presse innføring av raskere svitsjer i dagens LAN.

Rapporten legger også vekt på hvordan det blir krav til økt båndbredden på grunn av bruk av Internett med World Wide Web, og hvordan dette vil gi rask markedsvekst for teknologi som vil sikre høy kapasitet.